Author Topic: Turn signals not working  (Read 273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

timmer357

  • Scooter
  • **
  • Posts: 6
  • Karma: 0
on: December 09, 2022, 10:07:14 pm
I have a 22 int650 and have been changing the taillight and signals to Baak. Tested everything and each signal worked as did taillight. Went for final steps to electrical tape the junctions and nothing works front or back for indicators.

Taillight is fine.

Fuses are fine.

Swapped back to stock relay from hitchcocks and nothing.

No front or back at all.

Any advice is great… other than “it’s under warranty” as this is aftermarket stuff.

Again, work fine for each independent step then everything went foul.


James.

  • Grand Gearhead
  • *****
  • Posts: 502
  • Karma: 0
  • Independent.
Reply #1 on: December 10, 2022, 09:14:09 am
If you have done a visual check and are happy with all connectors
I would try the originals lights back on the bike and take it from there.Dont know how handy you are with a multimeter but I would check for voltage at the tail lights themself.Sounds like dodgy baak? at a guess.
« Last Edit: December 10, 2022, 09:18:04 am by James. »
Freedom.


timmer357

  • Scooter
  • **
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Reply #2 on: December 10, 2022, 10:20:48 pm
Tough to say. I can get one side now to work as intended and the other not at all.


Guaire

  • Grand Gearhead
  • *****
  • Posts: 1,915
  • Karma: 0
Reply #3 on: January 04, 2023, 03:34:08 pm
Tough to say. I can get one side now to work as intended and the other not at all.
I would re-install the turn signals and see if that gets them blinking again. If they work I would not replace the turn signal bulbs. It's not worth the problems.
ACE Motors - sales & administration


axman88

  • Grand Gearhead
  • *****
  • Posts: 1,501
  • Karma: 1
  • Vintage Motorcycle Fan
Reply #4 on: January 04, 2023, 05:13:27 pm
Ground connections?