HPRE

Menu

Members Rides

my c5


in
Members Rides

NField Gear

41 Guests, 3 Users
JohnDL, Jako, REpozer
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 31, 2016, 12:59:01 am

Login with username, password and session length

 

Author Topic: "Buzz" RE blog - wrong video link?  (Read 270 times)

mattsz

  • Grand Gearhead
  • *****
  • Posts: 4,557
  • Karma: 0
  • moto-gurdyist
"Buzz" RE blog - wrong video link?
« on: December 14, 2013, 11:20:47 am »
Kevin has posted a new video link on the Blog:

http://www.enfieldmotorcycles.com/blog/2013/12/new-video-from-the-international-motorcycle-shows/

... but the link brings me to an "AXE" styling video.  Is it me, or can you fix the link, Kevin?
My other wheels:www.midcoast.com/~beechhil/vielle My ISP stopped hosting all user websites, deleted them without notice!  >:( grrr...

Gremlin heads for the hills…

baird4444

  • Grand Gearhead
  • *****
  • Posts: 2,168
  • Karma: 0
  • 2003 ES 500... 38,416 miles, I'm done
Re: "Buzz" RE blog - wrong video link?
« Reply #1 on: December 14, 2013, 12:50:20 pm »
try clicking below where it says"great video about the launch..."
'My dear you are ugly,
 but tomorrow I shall be sober and you will still be ugly'
 - Winston Churchill

mattsz

  • Grand Gearhead
  • *****
  • Posts: 4,557
  • Karma: 0
  • moto-gurdyist
Re: "Buzz" RE blog - wrong video link?
« Reply #2 on: December 14, 2013, 01:04:42 pm »
That's the previous blog entry.  I assumed that Kevin was bringing an IMS show video to our attention...
My other wheels:www.midcoast.com/~beechhil/vielle My ISP stopped hosting all user websites, deleted them without notice!  >:( grrr...

Gremlin heads for the hills…